Ett personligt smådjurskrematorium för dig i Skåne, Blekinge och Växjö​

Om Cremit smådjurskrematorium

När du vill ge ditt husdjur ett värdigt avsked, erbjuder familjeföretaget Cremit djurkremering i vårt smådjurskrematorium. Vi vänder oss till dig med mindre sällskapsdjur som till exempel kaniner, katter eller hundar som är i behov av smådjurskremering i Skåne, Blekinge och Växjö.
Vi behandlar alla djur med omsorg och respekt, då vi vet hur mycket ett värdigt slut betyder för dig som djurägare, när det är dags att ta ett sista farväl av en kär familjemedlem.I nära anslutning till vårt smådjurskrematorium sprids askan i en vackert belägen naturminneslund, på cirka 3000 kvm,som kan besökas alla dagar och tider året om. ​Om du hellre önskar sprida askan på ditt djurs favoritplats kan du få askan i en urna som du själv väljer ur vårt breda sortiment.

​Smådjurskremering enligt önskemål

Vi har två typer av smådjurskremering, separat kremering eller gemensam djurkremering. För att garantera att inget ska bli fel utförs dessa i två helt skilda kremeringsugnar. Inget annat förbränns i anläggningen eller i våra kremeringsugnar.

Kontakta oss för vårt smådjurskrematorium i Skåne, Blekinge och Växjö

​Vill du kremera ditt bortgångna husdjur och befinner dig i Skåne, Blekinge eller Växjö? Kontakta då vårt smådjurskrematorium. Vi hjälper dig bevara minnet av din trofasta vän.

​​

Företagsinformation

​Om Cremit AB

Cremit AB

Påbro 6062

281 92 Hässleholm​

Tel. 0451-188 50

E-mail: cremit@telia.com

Gilla oss gärna på Facebook

Kontakta oss

​Behöver du hjälp? Vi är alltid redo att hjälpa. Ring eller skriv.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda