​Omsorgsfull djurkremering i Skåne, Blekinge  och Växjö

Separat djurkremering för dig som bor i Skåne, Blekinge och Växjö

Om du befinner dig i Skåne, Blekinge eller i Växjö så kan vi hjälpa dig med djurkremering. Vill du ha askan med ditt husdjur med dig hem så använder vi en enskild kremeringsugn. Djuret kremeras ensamt och malas sedan till ett sandliknande pulver och paketeras i en träurna. Hos oss hittar du även ett flertal andra urnor som kan köpas till om så önskas.

Vi hämtar ditt djur hos din veterinär i Skåne, Blekinge eller Växjö:

Vi kan hämta ditt djur hos din veterinär inom Skåne, Blekinge eller Växjö för hjälp med djurkremering. Djuret märks noggrant med information såsom djurägarens namn, djurets namn och önskad urna. Hos veterinären märks den med en röd etikett som tydligt syns och markerar att djuret skall kremeras separat. Djuret hämtas sedan hos veterinärer runt om i Skåne, Blekinge och Växjö av oss för att bli kremerat. Under kremeringen tas den röda etiketten av förpackningen och placeras utanför ugnen för att markera vilket djur som kremeras. Etiketten följer sedan med askan under malningen och sätts slutligen på påsen som urnan med askan ställs i. Nästa gång vi hämtar hos veterinären igen kommer askan tillbaka i den önskade urnan följt med den röda etiketten.

Om du själv vill lämna ditt djur hos oss i Hässleholm:

​Vid djurkremering kan du själv lämna ditt djur hos oss. Djuret märks med en gul lapp som följer med den hela vägen tills du som ägare hämtar askan. Under kremeringen placeras den gula lappen på en tavla utanför ugnen för markering av vilket djur som kremeras. Lappen följer sedan med askan under malningen och sätts sedan på påsen som urnan med askan finns i. Alla urnor är märkta med en etikett på undersidan med djurägarens namn, djurets namn och datum för kremeringen.

Gemensam djurkremering för dig i Skåne, Blekinge och Växjö

​Gemensam djurkremering är för de som inte vill ha hem askan från sitt djur igen. Då kremeras djuret ihop med andra djur som också skall ha gemensam djurkremering. Askan från flera djur mals sedan ner till ett sandliknande pulver för att sedan spridas i vår minneslund. Askan sprider vi ungefär var sjätte vecka. ​ Du är välkommen att kontakta oss för mer information om vår djurkremering.

Företagsinformation

​Om Cremit AB

Cremit AB

Påbro 6062

281 92 Hässleholm​

Tel. 0451-188 50

E-mail: cremit@telia.com

Gilla oss gärna på Facebook

Kontakta oss

​Behöver du hjälp? Vi är alltid redo att hjälpa. Ring eller skriv.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda